Merkmonturen voorzien van minerale glazen, kunststof glazen of beeldschermglazen bij Briluniek in Hoogeveen

In onze digitale paskamer vindt u een deel van onze collectie merkmonturen. Deze online brillencollectie hebben wij niet standaard in onze winkel. Wij adviseren u daarom om uw favoriete montuur te reserveren. Uiteraard is dit gratis en zonder aankoopverplichting.

Zo werkt het

Upload een foto van uzelf waarop uw gezicht duidelijk van voren te zien is. In de paskamer kunt u vervolgens op uw eigen gezicht de nieuwste monturen uitproberen. Heeft u een mooie bril gevonden, dan kunt u deze online reserveren om in onze winkel in het echt te passen.

Verschillende materialen brilglazen

Minerale glazen 

Minerale glazen zijn brilglazen van echt glas. Het voordeel van deze glazen is dat ze dun en krasbestendig zijn. Het nadeel is dat minerale glazen zwaar en breukgevoelig zijn.


Kunststof glazen

Het voordeel van kunststof glazen is dat ze breuk bestendiger zijn. Ze zijn bovendien lichter in gewicht dan minerale glazen. Het nadeel is dat kunststof glazen dikker zijn. Met een speciale behandeling kan de krasbestendigheid worden verhoogd.

Multifocale glazen van Varilux

Met een bril zowel dichtbij als veraf scherp zien? Kies voor Varilux. De multifocale brilglazen van Varilux bieden optimaal kijkcomfort. Door de soepele overgangen tussen de kijkgebieden blijft uw zicht helder en scherp. U hoeft niet meer af te wisselen tussen uw 'gewone' bril en leesbril. Ideaal toch?

Varilux biedt diverse designs aan. Daarom zit het perfecte exemplaar er voor iedere brildrager tussen.

Zijn uw ogen toe aan multifocale glazen?

Beeldschermglazen

We leven in een tijd die zich kenmerkt door snelle technologische veranderingen. Dit vraagt om flexibiliteit en aanpassing. Ook van uw ogen. Steeds meer en veelal intensiever wordt er op de kortere kijkafstanden een beroep gedaan op onze ogen. Dit kan leiden tot een verkeerde lichaamshouding, nekklachten, hoofdpijn of branderige ogen. Om te voorkomen dat zulke klachten ontstaan zijn er speciale beeldschermglazen ontwikkeld. Met deze glazen kunt u op korte afstanden scherper en comfortabeler zien.

Gun uw ogen rust met beeldschermglazen