Online brillen passen voor kinderen, tieners en volwassen

Online brillen passen in de digitale paskamer van Briluniek

In onze digitale paskamer vind je een deel van onze collectie merkmonturen. Deze online brillencollectie hebben wij niet standaard in onze winkel. Wij adviseren je daarom om je favoriete montuur te reserveren. Uiteraard is dit gratis en zonder aankoopverplichting.
 

Vind jouw bril in onze online paskamer

Zo werkt het

Upload een foto van jezelf waarop je gezicht duidelijk van voren te zien is. In de paskamer kun je vervolgens op je eigen gezicht de nieuwste monturen uitproberen. Heb je een mooie bril gevonden, dan kun je deze online reserveren om in onze winkel in het echt te passen.

Opticien Briluniek Ronald Zuidema in Hoogeveen

Verschillende materialen brilglazen

Minerale glazen

Dit zijn brilglazen van echt glas. Het voordeel van deze glazen is dat ze dun en krasbestendig zijn. Het nadeel is dat minerale glazen zwaar en breukgevoelig zijn.
 

Kunststof glazen

Het voordeel van kunststof glazen is dat ze breukbestendiger zijn. Ze zijn bovendien lichter in gewicht dan minerale glazen. Het nadeel is dat kunststof glazen dikker zijn. Met een speciale behandeling kan de krasbestendigheid worden verhoogd.

Multifocale glazen van Varilux

Met een bril zowel dichtbij als veraf scherp zien. De multifocale brillenglazen van Varilux bieden optimaal kijkcomfort. Door de soepele overgangen tussen de kijkgebieden blijft je zicht helder en scherp. Je hoeft niet meer af te wisselen tussen je ‘gewone’ bril en leesbril. Ideaal toch?

Varilux biedt diverse designs aan. Voor iedere brildrager zit het perfect exemplaar ertussen.

De opticien van Briluniek in Hoogeveen weet welke bril bij jou past
Online brillen passen via Briluniek Ronald Zuidema

Beeldschermglazen

We leven in een tijd die zich kenmerkt door snelle technologische veranderingen. Dit vraagt om flexibiliteit en aanpassing. Ook van jouw ogen. Steeds meer en veelal intensiever, wordt er op de kortere kijkafstanden een beroep gedaan op onze ogen. Dit kan leiden tot een verkeerde lichaamshouding, nekklachten, hoofdpijn of branderige ogen. Om te voorkomen dat zulke klachten ontstaan zijn er speciale beeldschermglazen ontwikkeld. Met deze glazen kun je op korte afstanden scherper en comfortabeler zien.